Brez besed, vsi vabljeni na led

Kdo pravi, da ni pravega zimskega prazničnega razpoloženja, če ni bele odeje okoli nas? Za to poskrbijo v podjetju Kota Petrovče, ki že več kot deset let pripravlja bele ledene preproge za pravo zimsko razpoloženje za vse generacije. Njihovi prijazni pingvini omogočajo, da se na ledeni preprogi lahko razvedrijo in razveselijo tudi najmlajši, ki še ne znajo izražati svojega veselja z besedami. Njihovi nasmejani obrazi povedo veliko več.  VIR: FINACE

Prenesi si celoten članek.

Read more...

Mobilno drsališče

Spoštovani, 
Podjetje Kota d.o.o. Petrovče že vrsto let uspešno nastopa kot eden vodilnih ponudnikov hladilne opreme v industrijskih in zamrzovalnih procesih. 

Svoje bogate izkušnje in znanje smo prenesli tudi na izvedbo različnih drsališč. Klasična drsališča so namenjena športu, vse bolj pa se uveljavljajo tudi mobilna drsališča, ki  so  namenjena predvsem rekreativnim dogodkom in raznim prireditvam za otroke.  Njihova prednost je v tem, da jih je možno postaviti kjerkoli na prostem in tudi v pokritih prostorih. Zanimiva je njihova postavitev v parkih, nakupovalnih centrih in rekreacijskih objektih.  Kot vodilni ponudnik vsako leto z našimi drsališči  razveseljujemo drsalce po vsej Sloveniji  

Začasno drsališče popestri zimsko in praznično dogajanje vsakega kraja, hkrati pa ponuja tudi poslovno priložnost za celo vrsto aktivnosti. Je izziv za prireditve na ledu, ponuja oglaševalski prostor in predvsem prinaša veliko zimskih radosti v prazničnih dneh.  

Če ste tudi vi mnenja, da lahko skupaj uresničimo takšno zanimivo idejo nas prosim pokličite. Ponudimo vam lahko celovito rešitev, ki zajema tako dobavo, montažo kot tudi pripravo ledene ploskve in vse ostale aktivnosti.   

Kot posebno ponudbo smo pripravili brezplačno izposojo pingvina za drsanje za vse, ki boste najem potrdili do prvega novembra.

Veselimo se srečanja z vami,

Božidar ŽVOKELJ
KOTA d.o.o. Petrovče, SI-3301 Petrovče 237, Slovenija
tel: +386 31 646 394
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Read more...

Gorenjska plaža

V petek, 25.7.2014, so v občini Tržič uradno odprli večnamenski  kompleks Gorenjska plaža, kjer smo izvedli solarni sistem za pripravo tople bazenske vode. Celotno streho smo prekrili s 600 m2 ogrevalne preproge, ki zagotavlja od 300 do 500 kWh energije na m2 na sezono. Ta sistem priprave tople bazenske vode je malodane brezplačen, saj porabi le nekaj električne energije za delovanje črpalke, sond in regulatorja. Poleg bazenske vode  sistem ogreva tudi zalogovnik sanitarne vode.

Read more...
Subscribe to this RSS feed