Priprava lednih površin

Že več kot 15 let uresničujemo želje kupcev po postavitvi raznovrstnih lednih površin. Razpolagamo z vrhunsko opremo in strokovnjaki, ki pripravijo ledeno površino po želji naročnika. 

Svetovno prvenstvo Stožice 2012 Hlajenje skakalnic Celovita ponudba mobilnih drsališč Drsališče v Albaniji

Smo največje slovensko podjetje za izposojo in prodajo drsališč in imamo razvejano prodajno mrežo tudi v sosednjih državah. Nudimo celovito ponudbo in izvedbo na ključ tako rekreacijskih drsališč kot tudi največjih hokej drsališč za svetovna prvenstva. Ponudba zajema dobavo in montažo drsališča, šotora, hišo za izposojo drsalk, drsalke, vzdrževanje ledu, organizacijo osebja za nadzor in animacije, otvoritvene slovesnosti in predstave na ledu.

Prav tako nudimo celovito rešitev, v zadnjih letih zelo razširjenega, hlajenja smučarskih skakalnic. Danes skoraj ni več sodobne skakalnice, ki dodatnega hlajenja nebi imela. Tako se zaščiti površino snega na zaletni stezi skakalnice in omogoči enake pogoje tekmovalcem.


Mobilna drsališča

Mobilno drsališče temelji na EPDM hladilni preprogi, ki je povezana z glavnim kolektorjem in je osnova za pripravo ledne površine. Mešanica glikola in vode se v hladilnem agregatu hladi na
temperaturo do -10°C in tako ohlajena s pomočjo obtočne črpalke kroži skozi cevno preprogo, ohlaja njeno površino in ustvarja ustrezne pogoje za pripravo drsališča.

Imamo generalno zastopstvo za podjetje AST, ki je vodilni evropski prodajalec drsališč. V sodelovanju z njim vsako leto postavimo več kot dvajset drsališč pri nas in v tujini.

PRENOS KATALOGAZadnje večje reference

INVESTITORLOKACIJAPROJEKT
  Ljubljana Hladilni agregat hokej dvorana Hala Tivoli
  Jesenice Hladilni sistem hokej dvorana Jesenice
  Falun Švedska Skakalnica Falun Švedska
  Romunija  Skakalnica Romunija Rasnov center
  Planica  Skakalnica Planica
  Ljubljana  Svetovno prvenstvo skupina A LJUBLJANA STOŽICE 2012
  Kranj  Športna dvorana Kranj
  Murska Sobota  Drsališče Murska Sobota
  Sisak Hrvaška Drsališče Sisak
  Sarajevo BIH Dvorana Zetra Sarajevo